Lifestyle

S-a batut cu semul de circulatie! Luptatorul de Slatina ramane in picioare dupa o victorie trasa de par

Un tanar turmentat din Slatina se intorcea acasa dupa ce chefuise cu alti amici. Din spate un semn de circulatie ii zambeste perfid ca si cum ar rade de el. tanarul se intoarce si observa din mers zambetul batjocoritor al semnului “Cedeaza trecerea”. sangele i se infierbanta si tanarul se intoarce sa ii aplice o corectie. Primul pumn zdravan face adversarul de fier sa se rasuceasca. Insa nu cade si enervat tanarul chefliu ii aplica mai multe lovituri. Semnul rezista!

Obosit chefliul pleaca mai departe band din sticla pe care o tine in mana si o ocroteste de atata vreme. Semnul de circulatie rade din nou, de data asta mai batjocoritor ca inainte. Merita o a doua runda.

Tanarul se intoarce si ia la o noua calvalcada de pumni amaratul de semn de circulatie care se incapataneaza sa nu cedeze. Un pumn. doi pumni…zece pumni, semnul se intoarce pe toate partile insa nu cedeaza. Tanarul oboseste din nou. Da sa plece mai ales cand vine Politia, insa se razgandeste brusc imediat ce traverseaza strada. parca nu i-a dat destul! semnul ala nenorocit merita o bataie buna. Se intoarce si o noua serie de pumni este azvarlita in bietul semn de circulatie care ramane in continuare impasibil.

Sursa: www.antena1.ro

Comenteaza

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>